Bij ons

De Dromaai is een gezellig druk eetcafé midden in het centrum van de stad. U kunt ons vinden op het Plein '44 naast VUE bioscoop Carolus. Wij serveren al ruim 15 jaar een goede huisgemaakte maaltijd voor rond de €10,-.

Naast ons diner serveren wij een uitgebreide lunch en beschikken wij over een overdekt terras.

We werken met een groot team van jonge mensen die zowel in de keuken als in de bediening met veel enthousiasme voor u aan het werk zijn. Er heerst bij ons dan ook een informele en ontspannen sfeer.

Onze specialiteiten zijn naast de gezellige sfeer; heerlijke kruidenboter, mixed grill, 5! Vegetarische gerechten, arretjescake (chocoladecake met koekjes) en muisgehaakte ijsschuimtaart.

Iedere dag serveren wij vanaf 11:30 uur lunch en kunt u vanaf 16:30 uur terecht voor ons diner. Kom ook binnen voor een glaasje speciaalbier, munt/gember thee of verse kop “Peeze” koffie. Geniet bij mooi weer van de zon op ons terras.

Wij hanteren vaste prijzen per maaltijd. Handig, want zo kunt u zich meer bezig houden met het kiezen van een gerecht en minder met de prijs ervan.

“Snot tel” bij De Dromaai.
Nooit te lang wachten met de vriendelijke en snelle service van de Dromaai. Lekker eten en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Aanrader! (Marlo, via Google)