Bij ons

De Dromaai is een gezellig druk eetcafé midden in het centrum van de stad. U kunt ons vinden op het Plein '44 naast VUE bioscoop Carolus. Wij serveren al ruim 15 jaar een goede huisgemaakte maaltijd voor rond de €10,-.

Naast ons diner serveren wij een uitgebreide lunch en beschikken wij over een overdekt terras.

We werken met een groot team van jonge mensen die zowel in de keuken als in de bediening met veel enthousiasme voor u aan het werk zijn. Er heerst bij ons dan ook een informele en ontspannen sfeer.

Onze specialiteiten zijn naast de gezellige sfeer; heerlijke kruidenboter, mixed grill, 5! Vegetarische gerechten, arretjescake (chocoladecake met koekjes) en muisgehaakte ijsschuimtaart.

Iedere dag serveren wij vanaf 11:30 uur lunch en kunt u vanaf 16:30 uur terecht voor ons diner. Kom ook binnen voor een glaasje speciaalbier, munt/gember thee of verse kop “Peeze” koffie. Geniet bij mooi weer van de zon op ons terras.

Wij hanteren vaste prijzen per maaltijd. Handig, want zo kunt u zich meer bezig houden met het kiezen van een gerecht en minder met de prijs ervan.

“Snot tel” bij De Dromaai.
Het was een bijzondere ervaring om hier te eten. We zaten er eigenlijk 'per ongeluk'. Gezien de prijs verwachten we niet veel. Wat een positieve verrassing was dit. De sfeer is bijzonder los en het personeeel erg vriendelijk. Het eten was gezien de prijs echt goed te noemen en de hoeveelheden waren ook nog eens erg ruim. Voor een snelle goede gezellige hap een van de beste plekken in Nijmegen durf ik te stellen. (Alphons, via EET.nu)