‘t avondje-uit bon

‘tavondjeuitbon is een samenwerking van De Dromaai en de VUE Cinemas in Nijmegen. Een combinatie van eten, drankje en film.

Wat kost de bon?

De cadeaubon kost € 23,50.

Wat krijg ik voor mijn ‘tavondjeuitbon?

U krijgt een hoofdgerecht en één drankje (bier, wijn, fris of koffie) en een voucher waarmee u naar de film kunt bij alle VUE Cinemas in Nederland.

Voor welke films kan ik de voucher van ‘tavondjeuitbon gebruiken?

De voucher is geldig voor alle reguliere filmvoorstellingen (exclusief toeslagen) bij alle VUE Cinemas in Nederland.
De voucher is niet geldig voor evenementen. Voordat je naar de film gaat kan je de voucher omwisselen tegen een toegangsticket bij de kassa van uw VUE Cinemas. Er kunnen extra reserveringskosten worden berekend.

Waar kan ik de cadeaubon kopen?

‘tavondjeuitbon is verkrijgbaar aan de bar bij De Dromaai. Wij zijn geopend op zondag t/m dinsdag vanaf 16:00 en op woensdag t/m zaterdag vanaf 12:00.

Reserveren voor het avondje uit?

Reserveren is zowel bij de bioscoop als bij De Dromaai mogelijk. Klik hier voor meer informatie over reserveren bij De Dromaai.

Hoelang is de bon geldig?

De dinerbon is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Let op: de voucher heeft een andere geldigheidsdatum, deze datum vindt u op de voorzijde van de filmvoucher. Uit eten bij De Dromaai en filmbezoek hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden.
Het is verstandig om ruim van te voren te komen zodat u alle tijd heeft om van uw eten te genieten voordat u naar de film gaat.

Cadeau?

‘tavondjeuitbon is leuk als cadeau of bedankje! Koop er 2, geef er 1 aan een vriend of vriendin! Misschien mag jij wel mee? ;)
Echt heerlijk gegeten! Vooral de zalmrolletjes (voorgerecht van de maand) vond ik heerlijk! De varkenshaasmedailllons waren heerlijk mals, gewoon top dus! Ik raad dit eetcafe bij iedereen aan. (Tamara, via EET.nu)