Bij ons

De Dromaai is een gezellig druk eetcafé op Plein ’44, midden in het centrum van de stad. Wij staan al jaren bekend voor onze goede huisgemaakte maaltijden. Voor 3 gangen ben je rond de €23 kwijt!

Naast ons diner serveren wij een uitgebreide lunch en beschikken wij over een overdekt en indien nodig verwarmd terras.

We werken met een groot team van jonge mensen die zowel in de keuken als in de bediening met veel enthousiasme voor u aan het werk zijn. Er heerst bij ons dan ook een informele en ontspannen sfeer.

Onze specialiteiten zijn naast de gezellige sfeer; heerlijke kruidenboter, mixed grill, Veel vegetarische gerechten, arretjescake (chocoladecake met koekjes) en muisgehaakte ijsschuimtaart.

Wij serveren iedere woensdag t/m zaterdag vanaf 12:00 lunch en u kunt iedere dag vanaf 16:30 terecht voor ons diner. Kom ook binnen voor een glas speciaalbier, een mooi glas wijn, munt/gember thee of verse kop “Peeze” special latte’s. Geniet bij mooi weer van de zon op ons terras.

Wij hanteren vaste prijzen per maaltijd. Handig, want zo kunt u zich meer bezig houden met het kiezen van een gerecht en minder met de prijs ervan.

“Snot tel” bij De Dromaai.
Het was een bijzondere ervaring om hier te eten. We zaten er eigenlijk 'per ongeluk'. Gezien de prijs verwachten we niet veel. Wat een positieve verrassing was dit. De sfeer is bijzonder los en het personeeel erg vriendelijk. Het eten was gezien de prijs echt goed te noemen en de hoeveelheden waren ook nog eens erg ruim. Voor een snelle goede gezellige hap een van de beste plekken in Nijmegen durf ik te stellen. (Alphons, via EET.nu)